SAMARBEIDSPROSJEKTER

Tove Bøygard; - en musikalsk opplevelse som setter spor!

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut sju album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Hun er i februar 2021 klar med nytt album, "Eld", der hun igjen har fått med seg landets fremste musikere: Freddy Holm som strengemester og produsent, Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer. Det er en grunn til at de har fått merkelappen «verdens beste band» og det er denne trioen som blir med Tove på veien. 

En konsertopplevelse med  Tove Bøygard  setter sine spor hos tilhørerne . Her er noen tilbakemeldinger fra tidligere konserter:

*     «Det er sjeldent å bli spurt 100 ganger om «hvor har du fått tak i henne?? Hun var fantastisk!!» Arrangør av Cornelis-festivalen 2017 i Bergen 

*     «Musikalsk var Tove Bøygard eit høgdepunkt!» Arrangør av Sundreball 2018

*     «Tove leverte ei glitrande forestilling til eit publikum som verkeleg sette stor pris på konserten.» Arrangør av Fauskivalen, Hemsedal, 2018

*   "Med et band av kremmusikere i ryggen, leverte hun en konsert som ingen var uberørt av. Jeg kan ikke forestille meg hvem som for tiden matcher henne i norsk singer/songwriter-sjanger." Blogger og musikkanmelder Terje Årseth, Sømna Kirke 2017

*    "Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams." Bluesnews på Notodden Bluesfestival 2017

· 

TOVE BØYGARD BAND - KONSERT FRA JOSEFINE VISESCENE - 8.5.19:

Tove Bøygard er en singer/songwriter som vandrer i et variert musikalsk landskap. Hennes preferanser beveger seg fra punk til pop, med hovedvekt på country, rock, folk og visesjangeren. Tove har et stort samfunnsengasjement som hun formidler på en fremragende måte gjennom sin musikk. Som tidligere politiker, gammel Blitzer og gatearbeider har hun flere ulike arenaer å hente inspirasjon fra. Og det er historier som fortelles; alt fra egne erfaringer til sterke opplevelser til andre mennesker. Som artist er hennes varemerke; bunnsolide tekster på hallingdialekt, sterke melodier og utpreget formidlingsevne.

På scenen oser det av engasjement og tilstedeværelse, samtidig som det svinger av munnspill og gitar. Sammen med en vakker stemme skaper Tove musikalske opplevelser med dybde og til ettertanke.

Hennes plater "Blåe Drag" (2017) og "Jord" (2018) har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse!

TOVE BØYGARD MED BAND    

Tove har med seg verdens beste band: 

Jørun Bøgeberg, Freddy Holm og Eivind Kløverød.

Live-video: 

https://youtu.be/GCb0bF8Lwjw

https://youtu.be/KQcpSkh0vds

TOVE BØYGARD SOLO    Tove klarer seg utmerket helt på egenhånd, og har de siste årene gjort flere hundre solo-konserter!

Se live-video:

https://youtu.be/UgD_fnA78WQ

https://youtu.be/oZupgrQnv-k

Live-collage video med Tove Bøygard: 

https://youtu.be/KQcpSkh0vds

https://youtu.be/wwgVAOW6QX0

ALL BOOKING GÅR GJENNOM:

Rocksport Booking 

        Reidun Berntsen


       mob. 95 83 76 07 
   

        reidun@rocksportbooking.com

         www.rocksportbooking.com

Engla & Banditta -   et fyrverkeri av et band!! 

Engla & Banditta befinner seg i et viltvoksende musikalsk landskap som låner fra rock, country, viser, folkemusikk og blues. En herlig blanding av finurlig arrangerte original- og coverlåter som fremføres på norsk, svensk og engelsk. 

Tove Bøygard  - sang, gitar, munnspill, Sara Andersson - sang, el-gitar, Venja Ruud Nilsen - bass, kastanjetter, Bente Mari Mortensen - sax, sang, perkusjon/ Ann Kristin Gåsbakk - trommer

Forestillingen "Røre Ved Deg":  

Ein konsert som handlar om mobbing, rus og psykisk helse. Den har vore spelt med søsterduoen Bøygard, land og strand i ungdomsskoler sidan 2009, i regi av Rikskonsertene. I 2014 vart den spelt for ungdomsskoler i Nordland, då med Jørun Bøgeberg og Tove Bøygard. 

Sjå video her:

http://youtu.be/_1ngBRKaE2k

Forestillingen du kan sjå i videoen, spelte Tove for Mølladammen Ungdomsskole i Lommedalen i Bærum. Forestillingen passar like godt til vaksne som til ungdommar, og kan spelast i ulike lengder alt etter oppdraget. Den passar særskilt godt ved seminar, kurs og konferansar der tematikken handlar om rus, psykisk helse eller mobbing. 

BØYGARD MED BØGEBERG : Tove Bøygard og Jørun Bøgeberg med "Røre Ved Deg", en forestilling laget for Rikskonsertene og som spilles i ungdosmsskoler i det ganske land. Se utdrag fra den her:

https://youtu.be/whWb6ZCDWuQ

Se  hele forestillingen her:

https://www.youtube.com/watch?v=4qdZvPUtUNY&t=2233s

Fra Sommeråpent, NRK 2017:

https://youtu.be/oZupgrQnv-k

SKRØMT PÅ VIFT:

Fra gammel folklore til dagens mysterier.

Tove Bøygard: sang, gitar, banjo, div.

Hege Rimestad: sang, fele, div.

Ide og innhold:

Vi er begge fascinert av den gamle folketrua og visene som springer ut av den, og vil gjerne dele denne spennende arven med ungene på barnetrinnet. Fenomener som hulder og fjøsnisse egger fantasien, og vi vil også lete fram våre lokale skikkelser, som trollet Solve og hans bravader. 

Tove er ekstra kvalifisert for oppgaven. Hun har solid forankring i stev-tradisjonen, men ikke minst har hun hatt nærkontakt med fjøsnissen på familiegården Skrindo. Dette vil uten tvil bli en bærebjelke i programmet.

Hege har sin egen lokale agenda: første gang hun var på visning på huset i Ålsbygda, kjørte hun med samboeren på måfå opp i skauen, og endte opp ved Huldretjern langt innpå Øståsen. Etter dette har hun vært forhekset av Hadeland, men huldra har hun enda ikke sett. Det er på tide å finne ut hva som har skjedd ved dette trolske tjernet - og kanskje finnes det folk i området som kan oppklare gåten, og fortelle om dagens moderne mysterier.

Hvor har det blitt av fjøsnissen i dag? Sikkert er det ihvertfall at gjenstander har det med å fordufte på merkelig vis, enten man bor i leilighet eller kloss oppi en gravhaug.

KULA & TROLL       Duo med den legendariske trommisen Runar "Kula" Johannessen, kjent fra Frank Znört Quartet og Valentourettes. Uhøytidlig musikkaften i en saftig miks med egne låter og kjente slagere oversatt til halling. Se video her:

http://youtu.be/Uoq5seZkHqM

BØYGARD    

Duo med søsteren Anita  http://www.boygard.net

Booking av Bøygard: Ta kontakt med Rocksport Booking:  http://www.rocksportbooking.com/index.php/kontakt

BØYGARD MED BAND     Bøygard kom med sin tredje plate i 2013, og det med selveste Jonas Fjeld som produsent! Musikerne på plata er de fantastiske amerikanske bluegrassgutta i Chatham County Line. Bøygard har spilt for fulle hus til stormende jubel på kulturhusturnè i det ganske land, sammen med Jonas Fjeld og Chatham County Line!!

Bøygard kan bookes for konserter med sitt eminente band bestående av:  Eivind Kløverød på trommer,  Finn Tore Tokle på kontrabass og Freddy Holm på fele, mandolin, banjo, lapsteel og elgitar.

For mer info og booking ta kontakt med:  http://www.rocksportbooking.com/index.php/kontakt

FOLKADELIC CIRCUS:   Hva får du når du blander  Claudia Scott  Jeff Wasserman  Jørun Bøgeberg  Tove Bøygard  og  Bjørn-Peder Johansen FOLKADELIC CIRCUS! De fem fargerike artistene har erfaring som skriver seg fra -60 tallet og frem til i dag. Fra Norges første countryalbum til en av Norges mestselgende rockealbum, og hva har de til felles? En stor forkjærlighet for låtskriverkunsten og historiefortelling, formidlet gjennom sangen.

Yngve Fritjof Kristiansen, Nils Mathisen og Tove Bøygard har slått seg sammen og laget en humoristisk, musikalsk forestilling som har fått tittelen: PROBLEMER ER TIL FOR Å DYRKES -  et humoristisk streiftog i hverdagsgrums. 

HANK`S A LOT:     Hank Williams på norsk, oversatte tekster av Ken-Børre Langås, plateutgivelse 26.3.12, se video her:

http://youtu.be/iQ-ewUtq2to 

BOOKING:

Ta kontakt med 

Rocksport Booking 

        Reidun Berntsen


       mob. 95 83 76 07 
   

        reidun@rocksportbooking.com

         www.rocksportbooking.com